Team

RonaldRonald Strijbosch | Mentor

In het dagelijks leven werk ik als senior developer en coach ik schoolverlaters in hun traineeship tot gecertificeerd Microsoft developer. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring via de CoderDojo over te dragen aan een nieuwe generatie en daarbij ook weer van hun te leren.
De combinatie elektronica, robotica en software is een van mijn interesse gebieden. Daarnaast houd ik me in mijn vrije tijd bezig met fotografie.

Marc de WitMarc de Wit | Mentor

Brede interesse in wetenschap en informatica. Zaken als IoT, AI, opensource en programmeren vind ik leuk om mij mee bezig te houden. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in het bos, lees af en toe een boek en nog veel meer.

MichielMichiel Weber | Mentor

Al heel wat jaren ben ik vanuit het ICT bedrijfsleven verbonden met het onderwijs omdat ik geloof in de kracht van samenwerking. Mijn huidige werk bestaat o.a. uit het ontwikkelen en geven van trainingen op gebied van Digitale Vaardigheden. Ook ben ik betrokken bij het examineren van ICT studenten op diverse ROC’s.
Mijn interesses liggen, naast alles wat met ‘de cloud’ te maken heeft, bij mijn gezin, reizen, coaching en ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste elektronische gadgets.

FerryFerry Groenendijk | Organisator

Na 47 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest als verkoper en adj.directeur van een staalverwerkend bedrijf ben ik vorig jaar geïnspireerd door de in Uden gehouden G1000 actief betrokken bij een aantal burgerinitiatieven.
Na de start van de CoderDojo in Uden werd de organisatie van de bijeenkomsten door één van deze initiatieven “Het Leercafé Uden” overgenomen.